Websites
 Wil je een nieuwe website laten maken of je huidige website verbeteren? Dan ben je bij B-Visually aan het juiste adres. De website is het visitekaartje van je bedrijf, en daarom is een modern design van groot belang. Een succesvolle website moet dan ook zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk zijn. B-Visually zorgt voor een website waar bezoekers goed mee overweg kunnen, en die tegelijkertijd ook goed gevonden wordt door zoekmachines. Op deze manier haal je het maximum rendement uit je website. Wij ontwerpen responsive websites, wat betekent dat het op alle browsers en apparaten correct wordt weergegeven. Hierbij besteden wij aandacht aan een duidelijke navigatie zodat potentiële klanten in een oogopslag kunnen zien wat je boodschap is. Uiteraard staan jouw wensen centraal.

Wat is Google Analytics?

Het is belangrijk om bezoekers op je website te krijgen, maar als ze er eenmaal zijn dan wil je natuurlijk ook weten wat ze doen. Google Analytics geeft uitgebreide data over je bezoekers, zoals het aantal unieke en terugkerende bezoekers, hoe ze op de website zijn gekomen, welke zoekwoorden ze hebben gebruikt en welke pagina’s ze bezoeken. 

Wat kan B-Visually voor je betekenen?

B-Visually zorgt ervoor dat er doelen gemeten worden in Google Analytics, zodat je beter inzicht krijgt in het rendement van je website. Op die manier zie je waar je website wel aan de wensen voldoet, en waar er ruimte voor verbetering is. Wij voeren periodieke analyses en A/B-testen uit, op basis waarvan we jou advies geven. Ons doel is ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit je website haalt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer Ons

Neem vandaag nog contact met ons op!