Display adverteren

Iedereen heeft wel eens advertenties gezien op andere websites. Vaak zijn dit ook nog eens relevante advertenties. Daar komt display marketing voorbij kijken. Display marketing is ideaal om in de awareness fase in te zetten. Hiermee verhoog je het aantal websitebezoekers en gebruik je retargeting om de conversiepercentages te verhogen.

Effect van display adverteren

Wil je graag meer verkeer naar je website met relevante bezoekers? Ook deze bezoekers kennis laten maken met jouw producten en diensten? En ook nog je merkbekendheid verhogen? Dan is display adverteren ideaal voor jouw bedrijf. Met behulp van diverse uitingen via display of YouTube zorgen we ervoor dat relevante gebruikers je website bezoeken. Het wordt ook wel het visueel triggeren van je doelgroep genoemd. En ieder bedrijf kan wel een klein zetje hiervoor gebruiken toch?

Voordelen display adverteren

Display adverteren heeft diverse voordelen voor jouw online zichtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je naamsbekendheid met een groot bereik. Dit kan heel interessant zijn als je doelgroep het bedrijf nog niet kent. Als jouw doelgroep online dingen bekijkt, hebben ze niet altijd gelijk een koopintentie. Door middel van display adverteren zorg je ervoor dat ze aan jouw merk denken. Wellicht kopen ze nu nog geen producten, maar zal het in een latere fase plaatsvinden. Daarnaast is display adverteren ook enorm interessant als gebruikers eerst je website bezoeken en vervolgens geen aanvraag of bestelling plaatsen. Dan is het mogelijk om deze gebruikers te selecteren in jouw display campagne. Met behulp van de diverse targetingopties kunnen de gebruikers die geïnteresseerd zijn, maar niet hebben gezorgd tot conversies, getarget worden.

Display campagne opzetten?

Display adverteren geeft de mogelijkheid om met je doelgroep in contact te komen. Wil jij ook je merk in het zonnetje zetten en top of mind worden onder jouw doelgroep? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts informeren en adviseren je graag verder over display adverteren.