E-mail marketing

E-mail is een succesvolle marketingkanaal om je klanten of relaties op een persoonlijke manier te benaderen. Wanneer e-mail marketing op een goede manier wordt ingezet, zorgt dit ervoor dat ontvangers worden gestimuleerd om jouw product of dienst af te nemen. Het is een middel om (potentiële) klanten te benaderen en hen te triggeren. Heb je al een lijst met e-mailadressen van klanten die je een mailing wilt sturen? B-Visually helpt je graag verder bij het opzetten van e-mail marketing.

Meer halen uit je klantenbestand met e-mail marketing

E-mail marketing kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wij maken nieuwsbrieven op basis van jouw wensen en doelen. Dit kan bijvoorbeeld het werven van nieuwe klanten zijn, het stimuleren van aankopen of voor relatiebeheer. Het succes van e-mail marketing kan op verschillende manieren bepaald worden. Zo kun je kijken naar het aantal conversies, zoals aankopen in de webshop of een aanvraag. Ook kan er gekeken worden naar het percentage geopende e-mails, aantal keren dat er op een link wordt geklikt en nog veel meer. Wat is jouw doelstelling?

E-mail marketing bij B-Visually

Bij het opzetten van nieuwsbrieven voor jouw bedrijf, zorgen we ervoor dat we van te voren de doelstellingen goed in kaart brengen. Vanuit dat punt zorgen onze experts voor relevante mailings naar (potentiële) klanten. Dit kunnen gepersonaliseerde e-mails zijn om de relatie te onderhouden, maar ook gesegmenteerde mailtjes, waarbij mailtjes worden gesegmenteerd op basis van klantprofielen.

E-mail marketing opzetten?

Wil je ook meer uit je klantenbestand halen? Dan is e-mail marketing bij B-Visually de oplossing! Onze experts zorgen voor mooie nieuwsbrieven die helemaal volgens de huisstijl van jouw bedrijf worden opgemaakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het inzetten van e-mail marketing.