IT oplossingen

Als ondernemer wil je efficiënt en zorgeloos werken aan primaire processen van de website om zo de klanten gemakkelijker van dienst te kunnen zijn. Daarbij komt natuurlijk ook kijken dat de klanten beter en sneller worden bedient tegen lagere kosten. In zulke gevallen komen IT oplossingen om de hoek kijken. Samen zorgen we voor succes door geweldige IT.

Bedrijfsprocessen versnellen

Samen met jou bekijken we grondig waar er tijdwinst te behalen valt op de website en overige bedrijfsprocessen. Nadat de langdurige processen zijn besproken, kijken we welke oplossingen we daarvoor kunnen opzetten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de werkwijze binnen het bedrijf wordt geoptimaliseerd en ondersteund. Enkele voorbeelden van bedrijfsprocessen die sneller opgepakt kunnen worden zijn het vereenvoudigen van het sturen van offertes en het automatiseren van e-mails. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen, zoals webservers, SSL-certificaten, versleuteling van data en de beveiliging van alle servers.

Data backup

Niets is vervelender dan het kwijtraken van belangrijke data voor jouw bedrijfsvoering door problemen met je hardware, brand of diefstal. Daarom zorgt B-Visually voor een backup op de servers, maar ook op andere apparaten. Op deze manier kun je het risico van het kwijtraken van data wegnemen. Wij zorgen ervoor dat alle digitale gegevens en documenten automatisch en veilig dagelijks worden opgeslagen. Ook controleren onze experts of de backup correct uitgevoerd is. B-Visually staat altijd klaar voor jou!

Wat wij nog meer te bieden hebben?

Naast het grondig controleren van de backups, zorgen we er ook voor dat plotseling uitgevallen servers of netwerken zo snel mogelijk opgepakt worden. Wij monitoren het gehele systeem om te zorgen dat alle meldingen die zich voordoen zo snel mogelijk te verhelpen. Interesse in meer informatie over IT support en beheer bij B-Visually? Neem dan gerust contact met ons op.