Display adverteren

Als je als ondernemer een website hebt, is het erg interessant om te weten hoeveel bezoekers er op je website komen, hoe lang ze op de website blijven, via welke kanalen ze op jouw website terecht komen en te achterhalen of ze ook daadwerkelijk een bestelling of aanvraag hebben geplaatst. Dit kan allemaal met behulp van web analytics. B-Visually gebruikt Google Analytics, de webstatistieken tool van Google om bezoekers te meten en data te verkrijgen waarmee onze experts websites verder kunnen verbeteren. Til jouw website naar een hoger niveau!

Meten is weten

Een nieuwe website met een frisse look is leuk en aardig, maar het is ook belangrijk om te achterhalen wat er nou anders kan. Waar haken bezoekers nou af en waarom bestellen zij niets? Dit kunnen onze experts van B-Visually achterhalen met behulp van web analytics. Naast alle basisinformatie, zoals aantal gebruikers en sessies, is het ook interessant om te achterhalen of bezoekers ook daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst of een aanvraag hebben gedaan. Dat zoeken onze professionals graag voor je uit!

Marketingactiviteiten versterken met data

Web analytics is niet alleen handig om bezoekers in kaart te hebben, maar ook om de data zo te vertalen en te gebruiken voor marketingactiviteiten. Door middel van de statistieken in Google Analytics kunnen we pijnpunten aanpakken door de website te versterken, wat weer meer zal opleveren voor jou als ondernemer. Ook is Google Analytics handig om bestellingen (e-commerce) en doelen bij te houden. Wanneer dit allemaal op de juiste manier wordt ingesteld, kunnen we inzien welke kanalen zorgen voor bestellingen. Dit kan vanuit de Google Ads (adverteren) campagne zijn, organisch en social media. Zo kun jij als ondernemer achterhalen welke kanalen nou interessant zijn voor jou en hoe je hierop kan inspelen.

Advies nodig over web-analytics?

Heb je als bedrijf inzicht en advies nodig over statistieken op jouw website? Dat kunnen wij als B-Visually voor je oppakken! Heb je nog geen web analytics tool voor je website? Ook dat pakken we graag voor je op! Samen zorgen we ervoor dat belangrijke data wordt omgezet naar meer rendement.